Bereg hotel

A hotel egy meredek lejtőjű hegy lábánál helyezkedik el, az Ivano-Frankivszk - Bukovel főút mellett. A szálláshelytől mindössze 4 km-re található a bukoveli sípályarendszer, mely kiváló lehetőséget nyújt a téli sportok űzésére. A Bereg-hotel környezete természetközeli, ahol kikapcsolódhatnak és elfelejthetik megszokott mindennapjaikat. 

A vendégház kétszintes épülete 18 darab egy és két szobás hálószobákra oszlik. A szobák mindegyike Tv-vel, kétszemélyes ággyal és fürdőszobával (mosdó, wc, zuhanyzó) rendelkezik. Csodálatos panorámát nyújtanak az erkéllyel  rendelkező szobák.

A szobák mindegyike pótágyazható. A közösségi helyiségek légkondícióval felszereltek. Háziállat engedélyezet.

A szálláshely kályhás-fatüzelésű szaunával, medencével és forró hidromasszázzsal rendelkezik.

Az étkezési lehetőséget tekintve a hotel  akár 50 főt is ellátó kiváló konyhával rendelkezik, amely hazai és nemzeti konyha specialitását tudja kínálni. Az étterem helységeiben Wi-Fi hálózat elérhető.

A Bereg-hotel területéhez egy 12 férőhelyes személygépkocsik számára fenntartott parkolóhely tartozik, valamint egy grillező, barbecue helység. Az adminisztráció és biztonsági szolgálat 24 órás műszakban dolgozik. Értéktárgyai megőrzése céljából páncélszekrény áll a vendégek rendelkezésére.

A téli sportolók szerelmesei számára  speciális szárítóhelyiséggel rendelkezik a hotel, ahol elhelyezhetik felszereléseiket.

 

1 szobás - 4 db ( 1,4, 16, 17)

1 szobás - 10 db ( 2, 3, 7, 8, 9, 10, 13, 14, 15, 18)

2 szobás - 2 db (5, 6); 3 ágy +1 pótágy

2 szobás - 2 db (11, 12) 3 ágy+1 pótágy

 

 

 

 

 

 

Elérhetőségeink

Bíró András

E-mail: karpatutazo@gmail.com
Telefon: +380 66 55 30 445
Web: www.ukrajnaisiterepek.hu, www.karpatutazo.hu