Oberih mini-hotel

Kárpátok - Ukrajna egyik természeti erőforrásokban leggazdagabb régiója. Mérsékelten kontinentális éghajlat, színültieg egyedülálló terápiás adottságokkal, gyönyörű természettel és tájjal kiegészítve - ez az, ami az ukrán és külföldi turistákat legjobban idevonzza.

Mivel messze van a Kárpátaljai ipari területektől, lehetővé teszi az ide látogató vendégek számára a tiszta hegyi levegő teljes mértékben való élvezetét. A kárpátaljai szabadidőtöltés nyitja meg az Ön számára a Kárpátok Zöld tündérmeséjét. Tiszta hegyi folyók, tavak, zuhogó vízesések - ezek fogadják e csodálatos természeti sarokban, melynek neve - Kárpátok. Az ősi örökzöld fenyvesek, fenséges hegyek, tiszta levegő - ez mind a Kárpátok. Nincsenek gyárak, nem terhelik túl járművek. A legnagyobb ökológialig tiszta régió Ukrajnában. Itt még megtalálható az érintetlen természet.
A Kárpátok széles körűen elismert üdülőövezeti kincsei: síterepek és gyógyfürdők. Egész évben lehetséges itt a pihenés és a szanatóriumi kezelések is. Minden évszaknak megvan a maga varázsa. Pihenés a Kárpátokban: az egyik pénzügyileg-, és kommunikációsan is legzökkenőmentesebben elérhető módja a feltöltődésnek. Mindig megértik az önök vágyait, ez az amiben különbözik a Kárpátok a külföldi üdülőhelyektől. Ez az üdülés feltölti majd önt az egész hátralévő évre. Az itt töltött téli vakáció felejthetetlen lesz. Az itteni emlékek hónapokkal később is kellemesek.
Az itteni téli síüdülés is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ez nem meglepő. Mintha a természet kifejezetten erre készítette volna ezeket a lejtőket. A téli vakáció minden feltétele megtalálható itt. A Kárpátok síüdülése úgy van kialakítva, hogy mindegy, milyen sítudással rendelkezik a vendég: kezdő pályákat - egyszerű ápolt dombok - szakértői pályákat is találhat itt. Természetesen a snowboard rajongóit sem felejtették el - különleges pályák várnak rájuk is. Akiket sem a sí, sem a snowboard nem vonz, lovagolhatnak, korcsolyázhatnak. Téli pihenés a Kárpátokban - síelés, szánkózás, snowboard, korcsolya - és tengernyi plusz!
Nyár - Nincs is jobb, mint egy séta a Kárpátok erdeiben. Nem csak a páratlan kilátást, de gombászást, mogyoró, gyümölcsszedést is élvezheti az ide látogató, ahogy a vodka gyógyító erejét is. A teák rajongóinak teljes mértékben megfelelnek az itteni teák, melyeket a tiszta hegyekben szedett gyógynövényekből készítenek.
Töltsön egy felejthetetlen vakációt a Kárpátokban. Jöjjön az Oberih minihotelbe!
Az Obereh minihotel kényelmesen elérhető, parkolóval rendelkezik. A téli kikapcsolódás híveit szívesen látjuk a szinte mindenre alkalmas lejtőkön, különböző nehézségi szinteken. Motoros szánokat bérelhetnek, lehetőségük van snowtube-ok igénybevételére. 300 méternyire a szállodától sífelvonó található. Ha az ünnepek előtt érkezik a hotelbe, lehetősége nyílik az itteni karácsony és újév helyi, ukrán szokás szerinti népi hagyományokkal való eltöltésére. Érdekes, szórakoztó programok - a kántálás, éneklés, diszkó.
A hotelben két-, három- és egyágyas szobák várják a vendégeket. A teljes befogadható létszám - 25 fő.

Elérhetőségeink

Bíró András

E-mail: karpatutazo@gmail.com
Telefon: +380 66 55 30 445
Web: www.ukrajnaisiterepek.hu, www.karpatutazo.hu