Zatisok hotel

Szereti a túrázást, a friss levegőt, a lélegzetelállító természetet és mindezt együtt élvezni egy kényelmes szobában, kiváló nemzeti konyhával? Ha igen, ez Önnek szól: Ukrajnában, Kárpátalján - nyaralásra, síelésre a legcsodálatosabb hely. Egyesíti az Ön egészségéhez szükséges komponenseket - ez a Zatisok (Nyugalom) hotel.

Két európai osztályozású épülettel várja vendégeit 3 luxus, 2 egyágyas, 10 kétágyas, 4 hárományas szobával, fürdőszobákkal minden szobában, minden szükséges kozmetikummal ellátva. Az épületben biliárdterem, nappali puha bútorokkal, tévével és egy kandalló-szoba is a vendégeket szolgálja. A másik egy két blokkra osztott földszintes épület. Mindkét blokkban van egy társalgó, 2 kétszemélyes szoba és háromágyas szobák, wc, zuhanyzó.
A Zatisok pihenőhely széles skáláját kínálja a szabadidejüket eltölteni szándékozóknak. Nyáron sok érdekes kiránudlást, raftingot a folyókon, horgászatot és vadászatot, lovaglást, gombászást és különböző bogyók szedését.
Télen - síelés, szánkózás. Számos sífelvonó található a környéken. A legközelebbi sífelvonó a bázis udvarán van. Sífelszerelést bérelni közvetlenül a Zatisok üdülőközpontban is lehet bérelni (több, mint 150 pár síléc áll rendelkezésre).
Ha passzívaban szeretne kikapcsolódni, biliárdozhat, teniszezhet, vagy filmeket nézhet. Szaunázhat, vagy az ízletes ételeket kóstolhatja meg az étteremben vagy a bárban, karaokézhat, és a vízipipa füstjével is töltheti az estét.

Elérhetőségeink

Bíró András

E-mail: karpatutazo@gmail.com
Telefon: +380 66 55 30 445
Web: www.ukrajnaisiterepek.hu, www.karpatutazo.hu