Hotel Ra

A Hotel Ra modern 5 emeletes épület. Paljanyica faluban található körülbelül 350 m-re a Bukoveltől. A legközelebbi felvonó az R1. A hotelt 2007-ben nyitották meg. A szobák összkomfortosak. Az árak hétvégén magasabbak. Jelen esetben a hétvégi árak csütörtök déltől vasárnap délig tartanak.

A téli szezon idején az ár tartalmazza a reggelit is.
A hotel területén egy pisztrángos kis tavacska is található.  Ön kifoghatja a pisztrángot, amit el is készítenek Önnek.

A konyha:
az étterem menüjét úgy állították össze, hogy minden nap más és más fogás legyen az állandó menü mellett.
Ízelítő az állandó menüből: gombaleves, pisztráng gombamártással, bános (kukoricapuliszka juhtúróval, hagyományos hegyvidéki étel), sültek

A szobák: 

  • Luxus lakosztály: hálószoba és nappali, folyosó és fürdő tartozik ide. A szobában széf, 2 TV, hűtőszekrény, puha ülőrész, kis asztal található. A lakosztály 4 személyes.  Összesen 33 négyzetméteres, melyből a szobák 17 és 10 m2. A szobákat délig kell elhagyni. Beköltözés 14:00-tól. Pótágy helyezhető el. 7 éves korig 60 hr. 7-12 éves kor között 100 hr.
  • Fél luxus lakosztály: hálószoba és nappali, folyosó és fürdő tartozik ide. A szobában 2 TV, puha ülérész, kis asztal található. A lakosztály 4 személyes. Egy pótágy helyezhető el. Összesen 24 négyzetméteres, melyből a szobák 11,5 és 8,5 m2.
  • Standard szobák: hálószoba, fürdő és folyosó tartozik ide.  A szobában franciaágy, TV, és egy szétnyitható nagy fotel található. A szoba 2 személyes. Egy pótágy helyezhető el. Összesen 16,5 négyzetméteres, melyből a szoba 11 m2
  • Gazdaságos lakosztály: hálószoba, nappali és fürdő tartozik ide. A szobákban franciaágy, dívány, 2 TV található. A lakosztály 4 személyes. Egy pótágy helyezhető el. Összesen 26,5 négyzetméter, melyből a szobák 9,5 és 8,5 m2.

Elérhetőségeink

Bíró András

E-mail: karpatutazo@gmail.com
Telefon: +380 66 55 30 445
Web: www.ukrajnaisiterepek.hu, www.karpatutazo.hu